Marketing Biznisa LearningLAB

Jovana & Branka

1. Decembar, 2021

  • #marketing

5 min

Znanje je jedno od retkih stvari koje je samo Vaše. Zalažemo se za filozofiju da čovek treba da uči uvek, na svakom mestu, od bilo koga, tokom celog života. Jedino stalno učeći možemo da rastemo i napredujemo. Vođene ovom idejom dugo smo razmišljale i istraživale šta je to što bi biznisima, preduzetnicima, frilenserima i početnicima entuzijastima najviše koristilo kada su marketing i biznis u pitanju. Posle više od godinu dana promišljanja, rešile smo da tržištu ponudimo najbolje od oba naša sveta. Naše znanje i dugogodišnje iskustvo. Kao rezultat, nastao je Marketing Biznisa LearningLAB.

Marketing Biznisa LearingLAB je platforma za različite vrste konsultacija u oblasti marketinga i biznisa. Ovde ćete na jednom mestu naći sve što treba da znate o famoznom Marketingu i Biznisu. Praktično govoreći, sve što Vam treba od ideje do realizacije biznisa, bilo da pokrećete ili unapređujete poslovanje. Kako bismo našu ideju sprovele u delo, spojile smo Jovanina dugogodišnja znanja u biznisu i iskustva preduzetnice i moja (Brankina) akademska znanja iz marketinga i bogatu konsultantsku praksu.

LearningLAB je inovativni koncept sticanja i razmene znanja i iskustava. Ovo je laboratorija znanja 21. veka, krojena kao odgovor na potrebe tržišta, savremenih malih i srednjih biznisa, preduzetnika i entuzijasta željnih znanja. U LearningLABu na najbolji način izmućkale smo, naša znanja i iskustva naših eksperata kako biste učili od nas, ali i kako bismo pružile mogućnost da Vi razmenjujete učite jedni od drugih. Jer savremeni koncept znanja je dvosmerna ulica, te ćemo zasigurno i mi da učimo od Vas. Kroz LearningLAB dobijate mogućnost da pristupite znanju na način koji Vama odgovara, onoliko često i dugo koliko Vama treba. Naša misija je da naš način razmišljanja, poslovna logika, stručno znanje i specijalizovana iskustva budu dostupna svakome ko želi da se razvija. Jedino tako ćemo zajedno, udruženim snagama da popravimo i unapredimo uslove na tržištu i učinimo poslovni ekosistem boljim.

Verujemo da ćemo ispuniti Vaša očekivanja i ponuditi Vam odgovore na poslovne i marketing izazove sa kojima se susrećete. Takođe, nadamo se da će Vam znanje iz naše laboratorije koristiti da pokrenete nove i unapredite nove biznise. Radujemo se da Vas uskoro ugostimo i da se upoznamo!

S toga, želimo Vam toplu dobrodošlicu u ovu našu, dugo očekivano u željenu avanturu.

Jovana & Branka

x
biznis
Jovana Antić
Zakaži
Biografija

Jovana Antić je završila osnovne i master studije na Univerzitetu Bocconi u Milanu, smer Međunarodna ekonomija. Posle završetka studija, 10 godina je gradila korporativnu karijeru u vodećoj farmaceutskoj kompaniji u regionu Hemofarm. U korporaciji, Jovana je radila u sektoru marketinga i restruktuiranja. Takođe, u periodu od 2011. godine do 2015. godine radila je kao zamenik direktora kompanije Velexfarm, specijalizovane za veleprodaju lekova. Po povratka u Hemofarm bila je angažovana kao savetnica generalnog direktora za marketing, da bi od 2017. godine postala Senior Direktor tima za marketing i prodaju CHC i OTC lekova. 2019. godine napušta korporativni svet i posvećuje se preduzetništvu i konsaltingu. Nekoliko godina je bila angažovana kao konsultant u Hemofarmu za marketing, komunikacije i digitalne transformacije.

Paralelno sa radom u korporaciji, pasionirano se bavila preduzetništvom i počela da gradi svoj brend KOOZMETIK, jedan od prvih domaćih brendova prirodne kozmetike, proizveden u Srbiji. Brend Koozmetik je danas jedan od lidera u kategoriji prirodne kozmetike, a istakao se kvalitetom i celokupnim nastupom na tržištu Srbije. Nakon uspeha brenda Koozmetik, Jovana je nastavila sa preduzetničkim poduhvatima. Od 2018godine pokreće svoj novi brend za dizajn, proizvodnju i prodaju dečije odeće MALO.

“Preduzetništvo je nešto čemu sam težila od kada sam bila mala, a to znači, da danas imam ideju, sutra je validiram sa sobom i tržištem, a već prekosutra krećem u realizaciju iste. Imam dvoje dece i 2 biznisa koje su oni pokrenuli zajedno sa mnom. Sa prvim detetom KOOZMETIK, a sa drugim MALO. Svaki dan mi je ispunjen izazovima i radošću kada te izazove rešim ili dostižem. Uvek razmišljam da sve uradim na 110%, i nije mi teško da se za tih poslednjih 10% posebno angažujem. Biram najbolji tim neistomišljenika sa pravim vrednostima, i verujem u ljude, edukaciju i kvalitet. ‘’

x
MARKETING
Branka Novčić Korać
Zakaži
Biografija

Branka Novčić Korać je ekspert u oblasti brend menadžmenta, sa fokusom na razvoju brend identiteta i upravljanju imidžom brenda.

Docent na Katedri za Marketing menadžment i odnose s javnošću Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu. Doktorirala je 2015. godine u oblasti brendiranja područja, na temi „Razvoj modela brendiranja nacija“, a fokus disertacije bio je na istraživanju interne i eksterne percepcije brenda Srbije. U oblasti brendiranja područja akademski se usavršavala u Italiji (Universitadegli Studi di Milano, Dipartimento di ScienzeSociali e Politiche), Austriji Center for Southeast European Studies, University of Graz) i Sloveniji (Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede).

Profesionalno i stručno usavršavanje nastavila je i tokom rada na Fakultetu, radeći kao stručni saradnika i rukovodilac na projektima Arheološkog parka Viminacium, Dunavskog centra za kompetencije (Operativni marketing plan za destinaciju Cetral Danube Tour), Ministarstva poljoprivrede Republike Srbije (Strategija razvoja vinarstva i vinogradarstva Republike Srbije), Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam (Program turističkog brendiranja AP Vojvodine), Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija (Istraživanje stanja tržišta pružaoca usluga smeštaja), Tehnomanije d.o.o., Olimpijskog komiteta Srbije, brenda Equabottles (Slovenija), marketinške agencije Viralbeat (Italija), kao i kroz saradnju sa malim, domaćim brendovima.

Danas je saradnik u konsultantskoj kući Horwath HTL Beograd i suosnivač  nevladine organizacije Centar za brendiranje područja. Autor je knjiga, naučnih i stručnih radova.

x
Marketing Biznisa
Jovana & Branka
O nama
Svesne smo činjenice da su pomoć i poslovni saveti najviše potrebni malim biznisima, ali i da niste uvek u prilici da angažujete vrsne stručnjake. Iz tog razloga osmislile smo programe konsultacija po meri Vašeg biznisa. Kroz 3 programa konsultacija dobićete praktične savete i konkretna znanja, prožete primerima iz prakse, koji će unaprediti Vaš biznis.

Kako bismo Vam pružile adekvatne stručne savete, udružile smo Jovanino bogato korporativno iskustvo i preduzetnička znanja u pokretanju novih biznisa, i Brankinu višegodišnju konsultantsku praksu i teorijska znanja iz marketinga. LearningLAB Vam daje pristup našem načinu razmišljanja i marketing/biznis logici zahvaljujući kojima na praktičan način pristupamo izazovima poslovanja.

    Prijava

    x